Stukadoor Meppel

Stukadoor Meppel

Een Stukadoor nodig in de buurt van Meppel?

U bent op zoek naar een gedegen en betrouwbaar stukadoorsbedrijf in de omgeving van Meppel dat u deskundig adviseert over de beste mogelijkheden om uw huis, pand of winkel van het juiste stucwerk te voorzien en de klus op een professionele manier aan te pakken?

Stukadoorsbedrijf Struik

Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Struik aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke stukadoorswerkzaamheden in de omgeving van Meppel, zoals pleisterwerk, schuurwerk, spackspuitwerk, sierpleisterwerk maar ook voor cementdekvloeren en alle overige werkzaamheden op het gebied van stucwerk. De werkzaamheden worden vakkundig door ons uitgevoerd. Wij zijn al vele jaren actief als stukadoors en beschikken over de benodigde ervaring en kennis en garanderen u werk van de hoogste kwaliteit.

Ieder pand heeft om de zoveel tijd onderhoud nodig. Wanden, vloeren en plafonds moeten zo nu en dan bijgewerkt of vernieuwd worden, maar ook het buitenwerk, zoals buitengevels of muren, verdient de aandacht. Goed stucwerk geeft uw huis een nieuwe, frisse uitstraling en verhoogt de meerwaarde van uw pand.

Stukadoorsbedrijf Struik is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, de NOA

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]