Betonlook

Betonlook

Zoals de naam al zegt geeft Betonlook het idee van een betonnen wand of vloer en het heeft  een prachtige natuurlijke uitstraling. Betonlook wordt in drie lagen aangebracht, iets wat het iets arbeidsintensiever maakt, maar het resultaat is er dan ook wel naar. Bij Stukadoorsbedrijf Struik helpen we u graag om precies die uitstraling te creëren die u zoekt voor uw woning of pand en nemen wij u al het werk volledig uit handen.

Goed om te weten.

Betonlook is gemakkelijk aan te brengen op veel verschillende ondergronden en er is een verscheidenheid aan kleuren. Het is volledig poriëndicht, wat een enorm voordeel is bij het schoonmaken, want het water of enige andere vloeistof kan er niet in doordringen. Betonlook vloeren en wanden zijn uitermate duurzaam en slijtvast. Door de watervastheid en omdat het schimmelwerend is, is het een geliefd product in badkamers, maar wanden of vloeren van betonlook passen ook uitermate goed als u naar een strakke en moderne uitstraling zoekt voor bijvoorbeeld de woonkamer of bedrijfsruimte.

Hoe werkt het?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van betonlook. Nadat u met ons een afspraak heeft gemaakt komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen waarna we een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Door de jarenlange ervaring van Stukoorsbedrijf Struik kunnen wij u van deskundig advies voorzien op het gebied van betonlook en de mogelijkheden voor uw huis, winkel of bedrijf. Stukadoorsbedrijf Struik staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Wij helpen u graag verder.

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]