Behangklaar

BEHANGKLAAR/SAUSKLAAR

Behangklaar

Als u wilt behangen moet u voor stucwerk kiezen dat de wanden zo prepareert dat het behang er glad en stevig op kan worden aangebracht. Het verschil met een wand die saus-of schilderklaar moet zijn is dat een wand voor het behangen iets ruwer mag zijn.

Een wand die behangklaar is moet vlak en egaal zijn voor een strak resultaat, maar hoeft niet zo glad te worden afgewerkt als de muur voor het schilderen moet zijn.

Dit maakt dat het werk wat sneller gedaan kan worden en in de regel vaak wat goedkoper is. Voor stukadoorsbedrijf Struik is dit soort werk dagelijkse kost en bent u bij ons aan het juiste adres. Zie ook Witpleisterwerk.

Sausklaar

Een wand die sausklaar moet worden gemaakt vraagt dus om iets meer voorbereiding. Als er kleine oneffenheden op de muur zijn achtergebleven kan dit een storend kleurverschil opleveren bij het schilderen, maar als u ons uw wanden sausklaar laat maken bent u verzekerd van een prachtige, egale wand waar u precies mee kunt doen wat u in gedachten heeft.  Zie ook Witpleisterwerk.

Hoe werkt het?

U kunt bij ons terecht voor elke denkbare klus op het gebied van stucwerk. Nadat u met ons een afspraak heeft gemaakt komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen waarna we een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Stukadoorsbedrijf Struik staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Heeft u nog vragen met betrekking tot ons stucwerk, bel of mail ons dan gerust! Wij helpen u graag verder.

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]