Raapwerk

Raapwerk

Met raapwerk wordt het vlak en strak maken van ruwe wanden of plafonds bedoeld. Als er bijvoorbeeld een vlakke laag moet worden aangebracht over een gemetselde muur is raapwerk de oplossing. Een raaplaag kan in dikte variƫren tussen 5 mm en enkele centimeters. Eventueel scheve muren kunnen hierdoor weer recht gemaakt worden. Raapwerk levert de ondergrond voor de volgende stap, zoals bijvoorbeeld sierpleister.

Stukadoorsbedrijf Struik levert vakkundig werk en zorgt er voor dat de ruimte waarin het werk gedaan moet worden er als nieuw uit zal zien.

Goed om te weten

Raapwerk wordt vaak gebruikt in ruimten met veel vocht, zoals badkamers, omdat er door de dikke mortelspecie minder waterdoorslag zal zijn en het een perfecte ondergrond vormt voor tegelwerk. Raapwerk kan ook op een ronde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een open haard.
Wij brengen het raapwerk haaks en waterpas aan, wat bijvoorbeeld belangrijk is als er in de badkamer een douchecabine geplaatst moet worden die haarscherp in de hoek moet passen om grote kieren te vermijden.

Raapwerk is nooit een eindoplossing, maar dient altijd als ondergrond voor een volgende stap.

Hoe werkt het?

Goed en vakkundig stucwerk is niet zomaar even een klusje. Wij nemen u al het werk uit handen en u heeft er geen omkijken meer naar. Bij ons bent u verzekerd van een prima en professioneel eindresultaat.

Na een afspraak gemaakt te hebben bekijken wij met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte.

U krijgt een volledige garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

Wij leveren kwaliteit en een persoonlijke benadering want uw tevredenheid als klant is voor ons van het grootste belang. Heeft u nog vragen met betrekking tot ons stucwerk, bel of mail ons dan gerust!

 

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]