Spackspuiten

Spackspuitwerk

Spackspuiten

Stukadoorsbedrijf Struik is gespecialiseerd in het Spackspuiten. Dit is een techniek waarbij we met een speciale spackmachine een decoratieve wand- of plafondafwerking aanbrengen. Door het spackspuiten wordt er een korrelige structuur op de ondergrond aangebracht die naar gelang uw wensen kan variëren van fijn tot heel grof.

Voordelen van Spackspuiten

Spackspuiten is relatief wat goedkoper dan de traditionelere manier van het bewerken van een wand. Het eindresultaat is er echter zeker niet minder om en spackspuiten is zowel in droge als vochtige ruimten goed te doen. Het heeft een hoge dekkracht, het hecht makkelijk en stevig aan de ondergrond en is, en dat is zeker niet onbelangrijk, goed over te schilderen.

Goed om te weten

Spack kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Door het gebruik van Spack zijn eventuele oneffenheden nauwelijks zichtbaar, en het is relatief gezien een snelle techniek. Wel is het goed je te realiseren dat het repareren van beschadigd stucwerk dat met Spack werd afgewerkt wat meer voeten in de aarde heeft. Een ondergrond van hout en kunststof is niet geschikt voor Spackspuiten.

Hoe werkt het?

Wij nemen u al het werk uit handen en u heeft er geen omkijken meer naar. Wij bereiden alles voor en werken snel en vakkundig. Bij ons bent u verzekerd van een prima en professioneel eindresultaat. Na een afspraak gemaakt te hebben bekijken wij met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte. U krijgt een volledige garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

Stukadoorsbedrijf Struik staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Heeft u nog vragen met betrekking tot ons stucwerk, bel of mail ons dan gerust!

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]