Cementdekvloeren

Cement dekvloeren

Omdat wij een allround stukadoorsbedrijf zijn kunnen wij probleemloos hulp bieden bij de meest uiteenlopende problemen met de vloer. Het draait bij ons om eerlijk en hard werk en wij leggen kwalitatief hoge en strakke vloeren zodat u zonder probleem elke gewenste vloerbedekking kunt leggen.

Wat is een cementdekvloer?

Een cementdekvloer is een stevige vloer die gemaakt is van een mix tussen zand en cement. Een cementdekvloer wordt aangebracht op de onderliggende, dragende vloer en is bedoeld om oneffenheden glad te strijken of hoogteverschillen te nivelleren. Doorgaans is de constructievloer niet egaal of geschikt om een passende vloerbedekking op te leggen. Het komt ook regelmatig voor dat een vloer dusdanig beschadigd is dat het nodig is om een nieuwe vloer te leggen. Een cementdekvloer moet handmatig worden aangebracht en uiterst zorgvuldig glad gestreken worden en dat vereist vakwerk. Het resultaat is een prachtig gladde en stevige vloer.

Waarom een cementdekvloer?

Cementdekvloeren zijn relatief snel te leggen en drogen snel.  Een cementdekvloer is goed bestand tegen vocht en voor een ervaren stukadoor is het niet moeilijk om hoogteverschillen te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn als de aan te brengen vloerbedekking op dezelfde hoogte moet komen te liggen als een stuk waar al tegels liggen. Cementdekvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Over het algemeen wordt het niet aangeraden om een cementdekvloer onafgewerkt te gebruiken. Wel is het mogelijk deze te pleisteren en van een harde laag te voorzien zodat deze duurzaam wordt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Nadat u met ons een afspraak heeft gemaakt komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen waarna we een voor u zo gunstig mogelijke offerte maken. Stukadoorsbedrijf Struik staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Wij helpen u graag verder.

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]