Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Bij stukadoorsbedrijf Struik bent u aan het goede adres voor professioneel stucwerk. Een stukadoor zorgt er onder meer voor dat uw  gevels, wanden en plafonds er weer tiptop uitzien en een van de meest gebruikelijke afwerkingsmethodes is sierpleisterwerk.

Wat is sierpleister?

Sierpleister wordt aangebracht als uiteindelijke afwerking van een muur en bepaalt dus in grote mate de uitstraling van de leefruimte. Sierpleister is een mooie en praktische manier om uw muur precies dát aanzien te geven dat u zoekt.

Sierpleister kan in vele kleuren worden aangebracht waardoor het niet meer geschilderd hoeft te worden. Als het stucwerk goed en vakkundig gedaan wordt zullen er bij kleine beschadigingen van de muur geen kleurverschillen optreden.

Sierpleister gaat jaren mee en is goed schoon te houden omdat de meeste soorten boenvast zijn.

Sierpleister wordt niet alleen binnen gebruikt maar kan ook heel goed gebruikt worden als afwerking voor een buitenmuur, al is er dan sierpleister van buitenkwaliteit nodig. Ook hier kan sierpleister in vele kleuren geleverd worden. Goed onderhouden buiten-stucwerk heeft een lange levensduur en u heeft er eigenlijk geen omkijken meer naar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat is er mogelijk?

Er zijn talloze soorten sierpleister, allemaal met een andere structuur en uitstraling. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Hoe werkt het?

Alle zorgen rondom goed en professioneel stucwerk worden u door ons uit handen genomen. Na een afspraak gemaakt te hebben bekijken wij met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte.

U krijgt een volledige garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

Wij staan garant voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Heeft u nog vragen met betrekking tot ons stucwerk, bel of mail ons dan gerust!

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]