Witpleisterwerk

Witpleisterwerk

Het klaarmaken van uw wand voor sauzen/schilderen

Witpleisterwerk, ook wel traditioneel stucwerk genoemd, is het glad maken van de muur of het plafond waarbij elke oneffenheid perfect wordt weggewerkt. Witpleisterwerk is naast sierpleisterwerk de meest gebruikelijke afwerkingsmethode. Na dit stucwerk is de wand sausklaar, wat een strak resultaat waarborgt bij het schilderen. Een goed gepleisterde wand heeft een degelijke uitstraling en in combinatie met bijvoorbeeld speciale plinten kunt u een prachtig effect bewerkstelligen.

Stukadoorsbedrijf Struik staat voor een perfect eindresultaat en wij werken efficiënt en netjes. Ons werk is duurzaam en door onze jarenlange ervaring is er eigenlijk geen project dat wij niet aankunnen.

Goed om te weten

In de meeste gevallen is er maar één laag nodig waardoor het minder arbeidsintensief is.

U moet er wel rekening mee houden dat witpleister niet altijd egaal opdroogt zodat sauzen eigenlijk altijd nodig is.

In sommige gevallen is het nodig witpleisterwerk aan te brengen voordat er met sierpleister gewerkt kan worden omdat de wand misschien niet vlak genoeg is. Ruwe wanden die vlak gemaakt moeten worden voor behang worden ook met pleisterwerk voorbewerkt.

Schuurwerk

Schuurwerk is een pleisterwerk dat ook vaak wordt toegepast als afwerking. Terwijl het pleisterwerk de muur egaliseert, zorgt het schuurwerk voor een bepaalde textuur. Het is een gipsachtige afwerking die met een dikte tussen 3 tot 5 mm op de muur wordt aangebracht om een mooi effect te creëren.

Hoe werkt het?

Alle zorgen rondom goed en professioneel stucwerk worden u door ons uit handen genomen. Na een afspraak gemaakt te hebben bekijken wij met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte.

U krijgt een volledige garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

Wij leveren kwaliteit en een persoonlijke benadering want uw tevredenheid als klant is voor ons van het grootste belang. Heeft u nog vragen met betrekking tot ons stucwerk, bel of mail ons dan gerust!

 

Wij adviseren u graag0521-341594

    Op zoek naar een stukadoor?

    Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]